Choklad- & kaffeprovning
I morgon ska vi(jag, Mattias & förhoppningsvis Göran) äntligen prova Årgångschokladen från Vahlrona. Sedan ska vi även testa mina egna chokladkakor som jag ska börja sälja. För tillfället har jag 6 sorter med bl a en vildchoklad från Bolivia, Madagaskar, Vit med högre kakaomängd, 3 Grand Cru (criollo) chokladkakor (mörk-, grädd- & mjölkchoklad).
Får vi tid över blir det lite koppning av kaffe också, har några sorter hemma för tillfället som blev över från choklad- & kaffeprovningen jag hade för SSAB förra veckan(sedan brukar Mattias ha något med sig också).
Blir väl något inlägg om det också när jag får tid...
Får vi tid över blir det lite koppning av kaffe också, har några sorter hemma för tillfället som blev över från choklad- & kaffeprovningen jag hade för SSAB förra veckan(sedan brukar Mattias ha något med sig också).
Blir väl något inlägg om det också när jag får tid...
Kommentarer
Trackback