Nyheter på chokladfronten!

I alla fall för oss(er) så är det en nyhet.

Vi har utökat våran egen serie med 2 sorter till, så nu har vi totalt 8 sorter där vi har 5 mörk-, 1 grädd-, 1 mjölk- och 1 vitchoklad. Dom senaste tillskotten är:

En Rainforest Alliance certifierad 74%-are från Dominikanska republiken. En Criollo/Trinitario choklad med toner av svart te och en mild tobak touch, den conchas i 72 timmar vilket ger den en fruktig nyans med uppfriskande smak med drag av apelsin/grape.
Rainforest Alliance Certified Seal

Den andra är en 72%-are från Arriba, Ekvador. En choklad som görs på Criollo National med doft av kaffe och lakrits, som även den conchas i 72 timmar. Den har toner av torkade katrinplommon och en långvarig finish med lätt blommig svartavinbärs touch.

Sedan tidigare har vi:
Vildchoklad från Bolivias djungler (68%)
Trinitario/criollo från Madagaskar (64%)
Criollo från Venezuela (65%)
Criollo från Venezuela (49%, gräddchoklad)
Criollo från Venezuela (38%, mjölkchoklad)
Vit (36%)

För tillfället håller vi på att fylla våra hyllor med egen choklad samt lite andra trevliga sorter.

/Stefan & Yvonne