Nyheter på chokladfronten!

I alla fall för oss(er) så är det en nyhet.

Vi har utökat våran egen serie med 2 sorter till, så nu har vi totalt 8 sorter där vi har 5 mörk-, 1 grädd-, 1 mjölk- och 1 vitchoklad. Dom senaste tillskotten är:

En Rainforest Alliance certifierad 74%-are från Dominikanska republiken. En Criollo/Trinitario choklad med toner av svart te och en mild tobak touch, den conchas i 72 timmar vilket ger den en fruktig nyans med uppfriskande smak med drag av apelsin/grape.
Rainforest Alliance Certified Seal

Den andra är en 72%-are från Arriba, Ekvador. En choklad som görs på Criollo National med doft av kaffe och lakrits, som även den conchas i 72 timmar. Den har toner av torkade katrinplommon och en långvarig finish med lätt blommig svartavinbärs touch.

Sedan tidigare har vi:
Vildchoklad från Bolivias djungler (68%)
Trinitario/criollo från Madagaskar (64%)
Criollo från Venezuela (65%)
Criollo från Venezuela (49%, gräddchoklad)
Criollo från Venezuela (38%, mjölkchoklad)
Vit (36%)

För tillfället håller vi på att fylla våra hyllor med egen choklad samt lite andra trevliga sorter.

/Stefan & Yvonne

Kommentarer
Postat av: Christoffer

Hej,Fin blogg ni har, riktigt trevlig läsning!Har ett intressant projekt inom kaffe & choklad som jag skulle vilja diskutera med er. Maila mig gärna på
christoffer@minkurs.seMvh,Christoffer

2009-10-08 @ 20:37:28
URL: http://www.minkurs.se
Postat av: Vailet Eldmåne

Hej.

Vailet Eldmåne här. Jag äger och driver Aktiv Livsutveckling. Tänkte att Xocai Hälsochoklad kanske är något för er, se www.teamenergy.seAktiv Livsutveckling är ett hälsoföretag i Gävle som funnits på marknaden sedan 2005 och arbetar över hela Sverige med helhetshälsa till enskilda klienter och företag. När det gäller att få balans i tillvaron är det ofta helhetshälsan som måste få en översyn och då synas stressnivåerna extra noga. Stresshantering erbjuds därför ofta och jag trodde väl aldrig att jag och Aktiv Livsutveckling skulle kunna erbjuda ett så njutningsfullt alternativ.När Xocai Hälsochoklad, en god mörk choklad läs mer på www.teamenergy.se, kommit till Sverige fanns det ingen tvekan att erbjuda klienterna denna Hälsochoklad, effekten är tydlig.Xocai är en kallpressad ekologisk FareTrade mörk choklad med en helt ny unik patenterad framställningsteknik som gör att den bibehåller alla antioxidanter. De som äter chokladen hävdar att de efter en tid mår mycket bättre. De sover mindre, är gladare, aktivare, går ner i vikt och reverserar åldrandet.

Vidare innehåller Xocai inga skadliga fetter, raffinerat socker eller vax. Den är laktosfri, glutenfri och koffeinfri. Lågt GI och diabetesvänlig. Chokladen innehåller dessutom acaibär och blåbär.Vill ni så kan vi göra ett länkutbyte.

www.teamenergy.seMvh

Vailet Eldmåne

2009-10-13 @ 17:52:12
URL: http://www.teamenergy.se
Postat av: Two olsson sisters

Men vilken rolig blogg! Kaffe och choklad blogg, vad mysigt:D Kaffe är jag inget för, men choklad däremot, haha. Ha de jättebra!!//Emma.

2010-04-10 @ 16:00:37
URL: http://twoolssonsisters.blogg.se/
Postat av: skicka choklad

Underbar blogg, kommer följa denna med intresse


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback