Pannacotta

4 portioner

Kan förberedas 1-2 dagar innan servering.

Pannacotta
4dl grädde
2 dl sylt (Hjortron eller hallon)
3 gelatinblad

Bär sås
1 dl sylt (Hjortron eller hallon)
1 msk vatten

Gör så här:
Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten. Koka upp grädde och sylt. Sila ifrån kärnorna. Krama ur gelatinbladen och smält dem i gräddblandningen.
Häll upp i vattensköljda portionsformar, eller i vackra glas eller liknande. Förvara övertäckt i kylskåp fram till servering.

Före servering:
Garnera med varm sås och ev. knäckflarn.

Recept av Monica Alvmarken


Kommentarer
Postat av: Alvmarken

Mmmm... gott. Synd att inte frugan gör dom här oftare :)

PS. Nice blog... ses på Cod-banan snart väl?

Postat av: Linken

Solklart möts vi på CoD-banan!!!!

2006-08-04 @ 00:43:59
Postat av: Linken

Dom är hur goda som helst.

2006-08-04 @ 00:44:31
Postat av: Mortenagathe

very intersting site ..congratulation..

2008-09-12 @ 10:48:35
URL: http://mortenagathe.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback