Pannacotta
4 portioner
Kan förberedas 1-2 dagar innan servering.
Pannacotta
4dl grädde
2 dl sylt (Hjortron eller hallon)
3 gelatinblad
Bär sås
1 dl sylt (Hjortron eller hallon)
1 msk vatten
Gör så här:
Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten. Koka upp grädde och sylt. Sila ifrån kärnorna. Krama ur gelatinbladen och smält dem i gräddblandningen.
Häll upp i vattensköljda portionsformar, eller i vackra glas eller liknande. Förvara övertäckt i kylskåp fram till servering.
Före servering:
Garnera med varm sås och ev. knäckflarn.
Recept av Monica Alvmarken
Kommentarer
Postat av: Alvmarken
Mmmm... gott. Synd att inte frugan gör dom här oftare :)
PS. Nice blog... ses på Cod-banan snart väl?
Postat av: Linken
Solklart möts vi på CoD-banan!!!!
Postat av: Linken
Dom är hur goda som helst.
Postat av: Mortenagathe
very intersting site ..congratulation..
Trackback