Skön outfit

Tänkte slå ett slag för dom lite mindre trändiga outfiten.

96276-42

Dagens outfit går i den lediga stilens tecken.
En svalkande hatt med ett otroligt tuff brätte i värsta gangster stil, till det luftig tröja med fri ventilation. Byxorna hänger fortfarande med med lite slitet och "Dirt" look. En grymt skön väska som får vilken miljömedveten eller Tomas Dileva människa som helst att bara vilja sy ihop en.Call of Duty

Jaha, då har man skämt ut sig i WC-anka clanen igen.
Var in och spelade för första gången sedan i början av juni, och var så kass! Och inte nog med det så laggar min sega dator hela tiden, så man hinner bli skjuten innan man sett motståndaren. Men det är kul när dom kör en liten repris så att man får se vad som hände.

CoD

Byte av ytterpanel

Jaha, då var det dags igen med lite renovering.
Det här går nog fort tänkte jag som vanligt och blev totalblåst, som vanligt. Undra när jag skall lära mig den där lagen om all tings jävlighet någon gång.
Hur som helst, så här började det.

Jag hade tragiskt nog sett att jag måste byta panelen på den södra gaveln, den är total slut. Skev som en krokig gammal gubbe och glipar som framtänderna på Tore Skogman, och solbränd som en gammal Volvo.


Efter som vädret var bra idag, var det bara att hänga på släpvagnen och åka till sågen för att handla lite panel. Jag fastnade för en dubbelfasad panel, som liknar den på huset. Efter det var det bara att fara hem igen och lasta av hela högen som man stått och plockat,  kikat, kollat på och sist men inte minst lämpat upp på släpvagnen. Efter det var det bara att fräsa iväg tilll Byggmax för att handla lite vindpapp och ny isolering eftersom jag sett att dom små men ack så sluga fåglarna har stulit från min gavel.
Så långt var allt frid och fröjd, och jag kände mig lite ivrig på att "fixa till" gaveln men ack så fel det blev...

När jag väl börjat att riva bort den gamla isoleringen ser man som vanligt att det är någon satans pelle jöns som varit framme och klantat sig. FY fan för IDIOTER som snålar och KLANTAR sig när dom RENOVERAR, det borde vara SKOTTPENGAR på dom!!!!! Dom förbaskade jävla snåljåparna har inte ens reglat upp riktigt när dom tillägs isolerade, utan harvat dit en liten sketen brädbit på högkant lite här och var. Och inte nog med det, eftersom dom inte har fått ihop panelen (garanterat något begagnat skit) riktigt när dom spikade dit skiten hade det runnit vatten på insidan av panelen, som i sin tur såklart hade gjort att den undre regeln/stocken på huset var murken. Hur jävla lycklig blir man inte då.......... hade lust att hämta bensindunken och göra en stor askhög av hela skiten, men lugn och harmonisk som man är (LÖGN) fick jag väl fixa till eländet (Valium -ja,tack!).

Efter att ha fixat till regeln/stocken var det bara att slita bort dom små fjantiga brädorna som skulle föreställa reglar. Man får ju bara lust att spy, 3 miljarders, miljoners tusentals sabla dyckert i varje bräda, det såg ut som om någon galen fakir hade spikat upp skiten. Ja ja, det var bara att hämta hammaren och ett gäng 2"x4" som jag fick klyva, så att man fick något att spika upp på väggen så att jag hade något att fästa panelen i.

Inte nog med att det finns idioter som provar att renovera hus, det finna så in i helvete med myggor också. Minst en hel satans arme med dessa äckligt låtande och in i öronen flygande kräcken. Men stabil som man är (fäcktar som en övervarvad helikopter) fortsatte man att regla upp och snickra dit ny ytter panel, tills jag började bli yra av blodförlusten som dom små kalasande kräcken sugit i sig. Hoppas att dom fick i sig lite skit från gårdagens vinare, så att deras barn (dom små kräcken) får kromoson fel och får snabeln på ryggen.

(Nu är det bara att leta på en salubrin falska och dutta duscha sig med. Hade jag varit hund skulla alla trott att jag haft löss, så in i h-vette kliar det.)

Fixa med lokal


Att fixa till en liten lokal att ha min frus
firma i och till min firma tar mer tid än man tror, det skall röjas, fixas med el och belysning, förvaring, kassadisk, m.m.

Just nu håller jag på att göra butikshyllor, kollade in lite varianter när vi var till Stockholm på Formex mässan, samt i diverse affärer i Gamla stan. Jag ville ha en hylla med ett litet skåp under, så att man kan förvara diverse produkter och annat smått och gott där.

Så här blev dom.
Butik 3

KANTARELLER Jippiiiiiiii


YES, YES, YES!!!!!!

Årets bästa dag utan tvivel, är när man traskar ut i skogen och hittar fullt i
kantareller och en och annan blek taggsvamp.
Jag vet få tillfällen som man blir så lycklig i kroppen av, som när man hittar ett superställe med kantareller.

Det är så himla skönt att vandra omkring i skogen och leta efter svamp, och se den underbara naturen som vi har. Bara det gör en lycklig, så svampen kanske bara är lite grädde på moset som man säger.

VIll du bevara lite skog? Gå in på länken och klicka på den gröna knappen, så har du sparat 8 dm2 "gammel skog"

Hur som helst så har jag hittat ett super ställe med kantareller, och mer finns det att plocka. Tänk er att man vet var det finns mer, man behöver inte ens leta!!!!!

Kantarell 1


Lite bilder tagna vid tillagningen av dom små läckerheterna (ett eller några glas vin till är inte fel).Vår dotter Fanny fick för första gången smaka på dessa läckerheter och blev helt skogstokig i dom.